Vi väljer att delta i årets största finansevent den 5:e maj

Börshajen Academy 2018

Börshajen, Andra Farhad, är en ung kvinna som är uppvuxen i Stockholmsförorten Fittja och insåg tidigt vad ekonomisk utsatthet innebär. Hon fick upp intresse för börshandel redan i de unga tonåren och har sedan dess uppmanat framförallt den yngre generationen att komma igång med sitt sparande.

Idag anordnar Börshajen bland annat kostnadsfria utbildningar om kapitalmarknaden, för att få in underrepresenterade grupper på börsen. Hennes mål är att ge verktygen för att uppnå ekonomisk frihet och för att skapa en tryggare framtid. 
Hennes engagemang har belönats med utmärkelser såsom Kompassrosen av Konungens Stiftelse Ungt Ledarskap. Hon blev en av Sveriges 101 Supertalanger inom kategorin "Finansfolket" av Veckans Affärer och en av Sveriges 103 mest lovande unga företagare av tidningen Företagaren. 

Vi tycker att Börshajens initiativ är fantastiskt och vi imponeras av eldsjälar som Andra Farhad, hon har visat sig lyckas motivera människor till något som annars ofta uppfattas som både tråkigt och svårt. 

Därför är vi en av de stolta sponsorerna till eventet- Börshajen Academy 2018. Norra Europas största finansevent på Hovet den 5 maj med närmare 10 000 besökare. Eventet är ytterligare ett steg för att nå ut och se till att kunskap om investeringar finns lättillgängliga för alla!